Hur kan jag sälja min Timeshare?

SÄLJA MIN TIMESHARE?

Viktigaste först: Timeshare är ett bra koncept och en bra produkt. Ingen bransch överlever nästan 50 år om produkten inte är bra för de flesta människor som köper det.

Varje dag får vi många förfrågningar från andelsägare som vill sälja sin andel eller vill sälja sina andelspoäng. Några av dem är desillusionerade med de tjänster inom andelsåterförsäljning de har provat på tidigare. De frågar oss "Hur säljer jag min timeshare?" Deras tro är att det är svårt att sälja andelsveckor. Det kan det vara, men det behöver inte vara så. Det hjälper att förstå marknaden gällande andelsförsäljning.

Så om du har frågat dig själv dessa följande frågor, då är denna webbplats för dig:

Att sälja en timeshare är långt ifrån omöjligt. Efter allt, du hade din andel såld till dig, och så gjorde tusentals andra andelsägare. Det viktiga faktum är att de flesta andelsägare hade deras timeshare såld till dem - snarare än att de köpte deras andel. Tänk dig tillbaka till när du köpte dina andelsveckor eller andelspoäng. Mest troligt är att du behövde lite övertalning för att köpa din timeshare. Ja?

Rätt. Så verkligheten var att när du hade köpt din timeshare eller dina poäng, hade du inte köpt andelen baserat på dess pris. Det var ett köp du gjort som bygger på att få bra kvalitet, fantastiska semestrar för dig och din familj. Ditt beslut att köpa din timeshare var kanske också byggt på utbyte av dina andelsveckor genom ett börsföretag, RCI eller Interval International.

Så din timeshare eller poäng såldes till dig genom att sälja fördelarna med andelssystemet till dig: garanterat semesterboende, stolthet som andelsägare, kostnadsbesparingar för semestern, fri valmöjlighet av semester och möjlighet att köpa en livstid av semester till ett fast pris idag.

Så varför vill du sälja din timeshare?

Våra kunders skäl för att sälja sin timeshare eller poäng varierar. Kan detta vara du?

  • Vi har börjat ta all inclusivesemester så jag vill sälja min timeshare
  • Våra barn har vuxit upp nu, så jag vill sälja min timeshare
  • Vi är glada att semestra fler veckor nu, i en billigare standard så jag vill sälja min timeshare
  • Vi vill åka på kryssningar nu, så jag vill sälja min timeshare
  • Vi äger en timeshare som sjunkit i värde, så jag vill sälja min andel
  • Vi blir äldre och har slutat resa utomlands, så jag vill sälja min timeshare
  • Våra barn vill inte ärva vår timeshare, så jag vill sälja mina andelspoäng

För att ta reda på mer, fyll i frågeformuläret i dag eller ring 0046 8446 80596