Gratis Guide til å selge en timeshare

UK TIMESHARE RESEALES MARKET REPORT

Denne britiske rapporten; Timeshare Resale Market Report, gir verdifull informasjon for forbrukere som ønsker å selge en timeshare.

Mange britiske Timeshare eierne mener at det ikke er marked for vellykket videresalg for timeshare eller Holiday Points.

Mange timeshare-eiere vi snakker med har forsøkt å selge deres Timeshare gjennom flere ulike Timeshare selskaper, uten å lykkes. Timeshare-eiere blir deretter frustrert og / eller desperat og ønsker og bare gi bort sine Timeshare uker. Men det er problemer med å tilby noe for ingenting, hva du tilbyr blir umiddelbart devaluert eller anses verdiløs (og unyttig) av mottakeren.

Når du først kjøpte timeshare

Om du husker tilbake til da du kjøpte timeshare eller poeng. Tilbake da, var du fornøyd med det du har kjøpt. Du var fornøyd med det du har betalt. Du var glad for at det representerte god verdi for pengene. Du har hatt en flott ferie. De fleste av våre kunder er enige i disse påstandene. Ingenting har endret seg med produktet - det er bare at (uansett grunn) du nå ønsker å selge din Timeshare.

UK Timeshare eiere står for rundt 10% av alle timeshare-eiere over hele verden. De fleste av de andre 90% er amerikanske beboere. Timeshare har alltid vært populært i USA, men det store flertallet av timeshare opprinnelig kjøpt av briter er i Europa. Problemet, når det kommer til Timeshare videresalg, er at innbyggere i USA generelt ikke vil kjøpe europeiske timeshare fordi det er for langt hjemmefra. Så det betyr at de fleste britiske Timeshare videresalg selskapene konsentrerer seg om å prøve å selge til britene.

Saken mot Timeshare industrien i Storbritannia er en av forbrukernes tillit. For tjue år siden, da mange timeshare-eiere kjøpte sine Timeshare uker, var det svært lite negativt trykk rundt Timeshare. Internett var ikke tilgjengelig for folk flest, som det er i dag. Kunder kjøpte timeshare, var generelt fornøyd med det og brukte det mer.

Har du blitt over solgt et produkt?

Gjennom årene har enkelte britiske og europeiske Timeshare selskaper utført noe tvilsom salgspraksis for å få timeshare-eiere til å kjøpe flere og flere Timeshare uker eller feriepoengordninger som kunden ikke trenger, ikke kan bruke eller ikke har råd til. Dette har etter hvert ført til et økende antall misfornøyde Timeshare eiere som har luftet sin misnøye på et økende antall blogger og nettforum. Dette har resultert i en oppfatning av at alle timeshare-eiere i dag er ulykkelig. Dette er langt fra sannheten. Men realiteten er at det er 10 ganger mer sannsynlig at folk snakker eller skriver om en dårlig opplevelse som en god en. Derav noe av grunnen til at søk på Internett o.l ser ut til å være fullt av Timeshare skrekkhistorier.

Flere selgere enn kjøpere

Enhver bransje eller markedsplass som blir "ubalansert" vil lide til slutt. Det er det enkle prinsippet om tilbud og etterspørsel. Hvis antall Timeshare kjøpere synker, og antall Timeshare selgere øker da vil prisene falle. Det er det som har skjedd i Storbritannia. Men din Timeshare uke er fortsatt den samme som da du kjøpte den. Og det er det vi fokuserer på.

Vår tilnærming er enkel

Vi søker (og finner) kjøpere som føler det samme som du gjorde da du først hørte om ferie med Timeshare - Timeshare kjøpere som ser verdien i Timeshare eller Poeng produktet. Timeshare kjøpere som ikke lar seg påvirke av en liten mengde (relativt sett) av uønsket Timeshare publisitet. Timeshare kjøpere som er villige til å betale for en levetid med kvalitetsferie. Timeshare kjøpere som føler det på samme måte som du gjorde da du kjøpte din Timeshare.

Tross alt er det ingen poeng å prøve å selge timeshare til folk som tror at timeshare er verdiløs.

I Storbritannia er det anslått at det er 50 ganger så mange timeshare selgere som det er timeshare kjøpere. Dette har resultert i et "oversvømt" marked som har tvunget Timeshare videresalg prisene lavere og lavere de siste årene.

For å finne ut mer, bare fyll ut forespørsel skjema i dag, eller ring 0047 210 33103 - Mandag - Fredag 09:00 - 19:00