Hvordan kan jeg selge min timeshare?

HAR DU LURT PÅ HVORDAN DU KAN SELGE EN TIMESHARE RASKT?

Først av alt: Timeshare er et godt konsept og et godt produkt. Ingen bransje overlever nesten 50 år dersom produktet ikke er bra for de fleste som kjøper det.

Hver dag mottar vi mange henvendelser fra timeshare-eiere som ønsker å selge sine Timeshare, eller ønsker å selge sine Timeshare poeng. Noen av dem er desillusjonert med timeshare gjensalg tjenester som de har prøvd tidligere. De spør oss "Hvordan selger jeg min Timeshare?" Deres oppfatning er at det er vanskelig å selge Timeshare uker. Det kan det være, men det trenger ikke å være. Det hjelper å forstå Timeshare videresalg markedet.

Så hvis du har spurt deg selv disse spørsmålene, så dette nettstedet er for deg:

Salg av Timeshare er langt fra umulig. Tross alt, du hadde din Timeshare solgt til deg og det gjorde tusenvis av andre timeshare-eiere. Nøkkelfaktoren er at de fleste timeshare-eiere fikk sin Timeshare solgt til dem - i stedet for dem å aktivt oppsøke kjøp av Timeshare. Så husk tilbake til da du kjøpte timeshare uker eller timeshare poeng. Mest sannsynlig trengte du litt overbevisning for å kjøpe din Timeshare. Ja?

Så realiteten er at når du ble solgt din Timeshare eller poeng, gjorde du ikke kjøpet av Timeshare basert på kun pris. Det var et kjøp du gjorde basert på å få god kvalitet, fabelaktig ferie for deg selv og din familie. Din beslutning om å kjøpe din Timeshare var kanskje også basert på utveksling av timeshare uker gjennom en utveksling selskapet, RCI eller Interval International.

Så din Timeshare eller poeng ble solgt til deg ved å selge deg fordelene med Timeshare system: Garantert kvalitet på Timeshare ferie overnatting, stolthet knyttet til Timeshare eierskap, kostnadsbesparelser i forbindelse med ferier, frihet til ferievalg og muligheten til å kjøpe et feriested for en livstid til en fast pris i dag.

Så hvorfor vil du selge din Timeshare?

Våre kunders begrunnelser for å selge deres Timeshare eller poeng vil variere. Kan dette være deg?

  • Vi har begynt å ta all inclusive ferier så jeg ønsker å selge min Timeshare
  • Våre barn er voksne nå, så jeg ønsker å selge min Timeshare
  • Vi er planlegger ferie for flere uker nå, i en billigere standard så jeg ønsker å selge min Timeshare
  • Vi ønsker å dra på cruise nå, så ønsker jeg å selge min Timeshare
  • Vi eier en timeshare med lavere markedsverdi, så ønsker jeg å selge min Timeshare
  • Vi blir eldre og har sluttet å reise utenlands, så jeg ønsker å selge min Timeshare

For å finne ut mer, bare fyll ut forespørsel skjema i dag, eller ring 0047 210 33103 - Mandag - Fredag 09:00 - 19:00